Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 1 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Суд врешті виніс вирок екс-чемпіону світу з сумо Дмитру Слепченку

3 грудня 2021, 23:30
Дата ефіру/події: П’ятниця, 3 грудня 23:30

 

І починаємо з резонансної справи, розслідування якої тривало чотири з половиною роки. Суд врешті виніс вирок екс-чемпіону світу з сумо Дмитру Слепченку, який у травні дві тисячі сімнадцятого застрелив мотоцикліста. У чоловіків виник конфлікт на дорозі, і спортсмен вирішив його за допомогою вогнепальної зброї. Він випустив декілька куль в опонента, коли той зупинився на перехресті. Юрій Калініченко помер у машині швидкої. А стрілець з місця події втік, але вже за кілька днів здався правоохоронцям.

Після затримання за підозрою у вбивстві байкера спортсмена визнали психічно здоровим, проте під час розслідування судово-психіатрична експертиза раптово виявила ознаки депресивного розладу, і Слепченка відправили на стаціонарне лікування. Але чоловік домовився з персоналом і залишав стіни медзакладу. Коли про це стало відомо, поліція затримала, так би мовити, пацієнта у кінотеатрі. І вже у травні дві тисячі дев*ятнадцятого року суд арештував підозрюваного і відправив до СІЗО, де він чекав вироку ще два з половиною роки. А нині Дарницький суд Києва визнав  Дмитра Слепченка винним у вбивстві та хуліганстві із застосуванням зброї. Його засуджено до дванадцяти з половиною років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.