Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 16 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Допомоги потребує родина Надії Крижановської, з Одещини

10 грудня 2021, 21:48
Дата ефіру/події: П’ятниця, 10 грудня 21:48

 

А зараз увага усім небайдужим. 38-річну жінку, яка виховує трьох малолітніх дітей, вразила тяжка хвороба синдром Девіка! У жінки повністю паралізувало всю нижню частину тіла. Чоловік не витримавши труднощів, покинув сім"ю, й бідолашна залишилася на одинці з недугою, яка прогресує. Медики призначили тривале лікування дорогими припаратами, і в родини скінчилися гроші.

Допомогти врятувати Надію може кожен. Для цього треба зайти на сайт "dobro.ua" від Української Біржі Благодійності. В пошуку написати номер її заявки "7595". Потім на її сторінці натиснути зелену кнопку "підтримати". Далі сайт перекине на сторінку, де треба вибрати спосіб оплати й суму пожертвування. Всі гроші переказують на рахунок хворої. Навіть кілька гривень зможуть допомогти Надії вилікуватися, тому не залишайтеся осторонь.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.