Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Кривому Розі відбувся масштабний автопробіг на честь дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

12 грудня 2021, 22:16
Дата ефіру/події: Неділя, 12 грудня 22:16

 

Тридцять п'ять років тому завершили будівництво саркофагу над зруйнованим четвертим енергоблоком. До дня ліквідатора, який відзначають в Україні чотирнадцятого грудня центральними вулицями міста проїхали колони з легковиків та спецавтомобілів. Чорнобильці, рідні та постраждалі від квітневих подій вісімдесят шостого року влаштували також мітинг-реквієм і поклали квіти до меморіалу, присвяченому загиблим героям Чорнобиля.

Всі присутні випустили в небо білих голубів. Крім цього, мешканці не забули про щорічну традицію: імена криворіжців, які працювали в чорнобильській зоні та брали участь у ліквідації аварії, але вже померли заклали до спеціальної капсулі години. У сквері Героїв хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.