Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Дніпрі затримали 45-річного чоловіка, який ретельно готувався до скоєння убивства й втілив у життя лише частину своїх планів

13 грудня 2021, 21:30
Дата ефіру/події: Понеділок, 13 грудня 21:30

 

Резонансний злочин стався восьмого грудня. Нагадаю, на проспекті Яворницького спочатку пролунали постріли, а потім спалахнув припаркований автомобіль. Після гасіння з'ясувалося, що в багажнику було встановлено автомат Калашникова та протягнуто дроти. Їх пристосували для дистанційних пострілів. Лише дивом тоді ніхто не постраждав.

Під час розшукових заходів правоохоронцям вдалося не тільки знайти особу, на яку готувався напад, а й затримати самого стрілка. Йому майбутня жертва нібито заборгувала гроші. В яку саме суму було оцінене людське життя в поліції не розголошують, але констатують: затриманий має чималий досвід скоєння особливо тяжких злочинів.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.