Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Москві помер режисер Сергій Соловйов творець легендарного фільма "Асса"

13 грудня 2021, 21:51
Дата ефіру/події: Понеділок, 13 грудня 21:51

 

Режисеру було сімдесят сім років.  Останнім часом він часто потрапляв у лікарню. Мертвого Соловйова знайшли родичі і друзі в його квартирі. За своє життя режисер зняв десятки картин, більшість з яких стали культовими. Серед них "Асса", "Чорна троянда емблема печалі, червона троянда емблема кохання" та "Сто днів після дитинства". Фільм "Асса" був одним із найяскравіших культурних подій часів перебудови. У ньому знялися відомі російські рок-музиканти, а їхні пісні стали саундтреком до стрічки.

Саме Сергій Соловйов відкрив талановиту актрису Тетяну Друбич, яка знялася у кількох його фільмах та стала третьою дружиною режисера. До останніх днів життя Соловйов працював та викладав у ВДІКу. Хоча його сильно підкосила передчасна смерть сина, який помер від ускладнень грипу три роки тому. Сергій Соловйов переніс ішемічний інсульт, страждав від діабету і серцевих нападів. 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.