Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Нашої з вами допомоги потребує одинадцятирічний Руслан Щербаков із Запорізької області

15 грудня 2021, 22:40
Дата ефіру/події: Середа, 15 грудня 22:40

 

У сім місяців у хлопчика діагностували спинальну м'язову атрофію. У два роки в малюка сталася перша зупинка дихання і перша реанімація. Тоді ж йому поставили трахеостому. Полегшити стан дитини можуть дорогі ліки. Один флакон коштує двісті пятдесят тисяч гривень. А їх лише на місяць потрібно три. І приймати препарат Руслану доведеться усе життя.

Щоб урятувати сина, батьки звертаються по допомогу до всіх небайдужих.  Для цього треба зайти на сайт "dobro.ua" від української біржі благодійності. В пошуку написати номер заявки Руслана Щербакова "7508". Потім на його сторінці натиснути зелену кнопку "підтримати". Далі сайт перекине на сторінку, де треба вибрати спосіб оплати й суму пожертвування. Всі гроші одразу переказують на рахунок хворого. Навіть кілька гривень зможуть допомогти хлопчику.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.