Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

П'ятниці дві тисячі двадцять першого щотижня були найаварійнішіми днями на українських шляхах

31 грудня 2021, 21:40
Дата ефіру/події: П’ятниця, 31 грудня 21:40

 

 Про це свідчить традиційна статистика поліції.  Дані й спостереження, й справді, приголомшують.  На дорогах загинуло майже три тисячі українців. З одинадцятої до вісімнадцятої години дня стається найбільша кількість ДТП за добу! Щогодини понад 10 тисяч. Траса державного значення Київ- Чоп посідає перше місце у рейтингу за кількістю дорожньо-транспортних пригод за рік. Не менш небезпечний автошлях Київ-Харків-Довжанський. У трійці лідерів також напрямок Київ- Одеса. 

На Львівщині, Київщині, Рівненщині та Вінниччині найбільша концентрація ДТП через стан доріг.  Понад тридцять п'ять тисяч автомобілів потрощено через перевищення безпечної швидкості й понад чотири тисячі з вини п"яних водіїв. Харків уже кілька років має звання міста  резонансних аварій. У поліції кажуть: усе через брак патрульних, а в мерії певні: причина у якості дорожнього покриття.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.