Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 17 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Дорога цього року забрала життя і двох наших колег та справжніх друзів Володимира Непийпиво й оператора Костянтина Худолій

31 грудня 2021, 21:44
Дата ефіру/події: П’ятниця, 31 грудня 21:44

 

 Автомобіль, у якому перебувала наша знімальна група, зіткнувся із вантажівкою неподалік села Гайового. Крапку у справі щодо причин ДТП досі не поставлено. Для нашої програми Володимир Непийпиво створював унікальні сюжети понад десять років. Кадри різних подій Полтавщини, що назавжди залишаться в архіві Свідка, фільмував Костянтин Худолій.  Ці матеріали були резонансними й емоційними. Наша знімальна група свого часу дала відчути глядачам, якою була атмосфера у Нових Санжарах, куди привезли евакуйованих із Китаю українців.

Деякі сюжети Володі й Кості змінювали життя, давали надію й перетворювали мрії на реальність.Так було після матеріалу про хлопця із діагнозом ДЦП, який пише музику. Йому допомогли глядачі і придбали  комп'ютерне й музичне обладнання. Лише завдяки тандему Непийпиво-Худолій уся країна дізналася про незвичну дружбу мешканки Полтави та нутрії. Відео стало вірусним, і його побачили мільйони глядачів. Цей рік ми проводжаємо без наших двох, по-справжньому, рідних професіоналів.  Колектив "Свідка" та "ІнтерМедіаГруп" глибоко сумує через втрату добрих друзів й талановитих колег.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.