Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Обвинувачений у справі про смертельну ДТП шістнадцятирічний Микола Харківський може вийти з-під варти

13 січня 2022, 22:12
Дата ефіру/події: Четвер, 13 січня 22:12

 

Про це заявили в юридичній компанії, яка представляє інтереси одного з постраждалих. За словами правників, двадцять шостого січня спливає термін тримання підлітка у СІЗО, але є імовірність, що запобіжний захід йому не продовжать. Річ у тім, що справи за участю неповнолітніх можуть розглядати лише судді з відповідною спеціалізацією. А в Червоно-Заводському райсуді Харкова таких усього двоє. І одна з них спершу призначила засідання, а потім заявила про самовідвід. А друга суддя, за даними юристів, має піти у відпустку.

Якщо засідання вести буде нікому, провадження мають передати до іншого суду, але цей процес може затягнутися і підозрюваний вийде з-під варти. Адвокати постраждалих зазначають, є ризик, що Микола Харківський намагатиметься  уникнути покарання. Зокрема, залишить країну чи спробує вплинути на свідків та постраждалих.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.