Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Влада Валенсії виплатить лікарям сотні тисяч євро за те, що не забезпечила їх засобами захисту від ковіду на початку пандемії

13 січня 2022, 22:26
Дата ефіру/події: Четвер, 13 січня 22:26

 

 Суд став на бік медпрацівників, які перші три місяці пандемії працювали без спеціальних костюмів та респіраторів.Тоді чимало лікарів і медсестер захворіли та померли від коронавірусу. Позов на владу Валенсії подав один із медиків, який два місяці лікувався від ковіду. За рішенням суду, компенсацію отримають сто п'ятдесят три медичних працівники.

По сорок дев'ять тисяч євро одержать лікарі, котрі потребували госпіталізації. По тридцять п'ять тисяч інфіковані медики, які лікувалися вдома. Й персоналу, що був змушений ізолюватися, виплатять по п'ятнадцять тисяч євро. А всі, хто не заразився і не сидів у карантині, але працював без належного захисту матимуть п'ять тисяч євро компенсації. Утім, уряд Валенсії збирається оскаржити це рішення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.