Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Українського боксера-важковаговика Володимира Вірчиса знайшли мертвим.

28 січня 2022, 22:37
Дата ефіру/події: П’ятниця, 28 січня 22:37

 

Вночі у Дніпровському районі столиці перехожий помітив біля будинку повішеного чоловіка і повідомив правоохоронців. А вранці про зникнення коханого у поліцію заявила дружина Вірчиса. Сорокавосьмирічний спортсмен уночі пішов із дому і не повернувся. Поліцейські розпочали кримінальне провадження за статтею умисне вбивство, з позначкою «самогубство». За даними ЗМІ, останнім часом Володимир Вірчис перебував у глибокій депресії.

На початку січня спортсмен натякнув у своєму дописі у фейсбуці, що доведений до відчаю через зраду близьких друзів. І просив поради, як почати все спочатку. Боксер був інтер-континентальним чемпіоном світу за версіями ABF, WBO. Здобув двадцять шість перемог, більшість з яких переважно нокаутом. А після завершення спортивної кар'єри Вірчис займався бізнесом. У нього залишилася дружина та донька.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.