Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Україні лишилося тільки чотири жовті зони карантину

7 лютого 2022, 21:19
Дата ефіру/події: Понеділок, 7 лютого 21:19

 

А червоних областей може побІльшати вже найближчим часом. Нині суворий локдаун запроваджено на Івано-Франківщині та Рівненщині.  На межІ переходу із помаранчевої до червоної зони - десять регіонів. Захворюваність стрімко зростає по всій країні. Більш як дві тисячі нових випадків за минулу добу виявили у столиці, Львівській та Одеських Областях. Понад тисячу на Харківщині, Сумщині, Хмельниччині, Рівненщині та Житомирщині.

Загалом по країні за минулу добу позитивні тести на ковід отримали більш ніж двадцять три тисячі людей. До лікарень потрапили майже три тисячі хворих. Одужали понад п'ять тисяч. Померло сто п'ятнадцять пацієнтів. Щеплення проти коронавірусу в неділю зробили вісімнадцять з половиною тисяч людей. І зараз повний курс вакцинації мають майже п'ятнадцять мільйонів українців.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.