Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Чому деякі стоматологи в Україні часто відчувають себе такими собі царками в медицині, яким закон не писаний?

19 лютого 2022, 23:14
Дата ефіру/події: Субота, 19 лютого 23:14

 

 Торік мабуть усі, в кого є діти, та й не тільки, були вражені кадрами зі стоматологічного кабінету. Лікарка з Рівного била маленьких пацієнтів! Когось об крісло, когось руками по обличчю, когось душила! Коли ці моторошні кадри з колишнього місця роботи Інни Кравчук оприлюднили, і батьки, які впізнали на них своїх дітей, звернулися до поліції, стоматологиня продовжувала працювати у своїй клініці! Спочатку їй цього просто ніхто не заборонив! Лише через півроку й кількох перевірок лікарку таки позбавили ліцензії.

 

 Шукайте свого стоматолога: за рекомендаціями, відгуками.  Якщо потрібне масштабне лікування або плануєте естетичні процедури, з лікарем можна навіть угоду підписати. Це гарантія, що не залишитеся без компенсації в разі неприємностей. Якщо ж від договору відмовиться навіщо такий боягузливий «професіонал»?

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.