Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Правда життя"

Озброєний, небезпечний

24 листопада 2011, 17:09
Дата ефіру/події: Середа, 23 листопада 18:30

Один проти вісьмох. Виклик, який став для таксиста останнім. Він переплутав дитячий майданчик із тиром і відкрив вогонь по живих мішенях. Пояснив товаришеві, як користуватися пістолетом і навіть показав. Нехай хулігани тремтять: у нас залізний аргумент з гумовими кулями.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Хех... про меня ;) Только вот когда в сюжете говорят что я "искал приключения", то это неправда - это те кто нарвался на меня - искали приключения. И нашли....
А что - вы себе представляете что по нашим улицам нашим женам, мамам, дочкам - ходить опасно! А приключение нахожу не я... а те кто ищет в ночной глуши себе жертв на пограбить! Как то я своей бывшей супруге с криками и воплями пытался вручить газовый баллончик - ну как чувствовал. Наконец взяла. В этот день на ее и на мою несостоявшуюся тещу напали в темном переулке... и только благодаря баллончику они отбились - ну а за одно обе бабы покусали нападавшего... жесть! Они мне неделю не рассказывали... боялись что я найду грабителя их грабившего и прибью.
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.