Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Правда життя"

Мисливці на скарби

22 грудня 2011, 17:21
Дата ефіру/події: Середа, 21 грудня 18:30

4 тонни золота лежать у землі і чекають на сміливця, що наважиться їх викопати. З дна дніпра підняли легенду. Справжня містика: знайдений у землі перстень скалічив свого новго хазяїна. Металева хвороба змушує людину перетворювати власну оселю на збройний арсенал. Мисливці на скарби самі стають об'єктом полювання.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Чувак гонит,мало того что прибором махать не умеет,так он лошара катушку одел задом наперед,так из копарей никто не делает.Голимая заказуха.
Камрад 15.08.2015, 20:58 ответить
Да повеселил фильм. Черный копатель, прибора в руках никогда не держал! Я по полу качался когда увидел как он с прибором ходит- так он золота никогда не найдет!
Санек 23.03.2013, 12:39 ответить
Повеселило, особенно про бравых СС-манов на Лютеже))))
Теодор 18.04.2012, 23:47 ответить
такая мутата, ВАШ копатель не правильно держит прибор)) его бы засмеяли те кто держал МД больше 1-го раза + держит МД за пол метра от земли вместо 3-5 см + длина МД не настроена

просто позорище

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.