Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Правда життя"

Правосуддя не для всіх

20 червня 2012, 22:40
Дата ефіру/події: Середа, 20 червня 18:30

Коли "золота молодь" розважається, її не вгамує навіть міліція. Переїхати людину автівкою легко - для когось це дрібниці. Великі гроші надають людині крила та відчуття безкарності. Це суд чи комерційна структура? Іноді в людей залишається лише один спосіб відновити справедливість. Вони вважають себе господарями життя та поводяться так, ніби мають ліцензію на вбивство. Країна регулярно чує новини про ДТП, в яких з вини "небожителів" гинуть прості люди. Але відповідальності за ці злочини не несе ніхто. Безкарність породжує вседозволеність, і ця проблема є настільки масштабною, що стати жертвою багатія чи можновладця на дорозі може будь-хто.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Хотел оставить комент, но чудеса, такой обильный канал, на животрепещущие проблемы и ни ОДНОГО коментария нету. Вывод. Не любит канал услышать о себе мнение
Rembo 14.01.2019, 14:51 ответить
Комментарий удален
Уже 5 років триває суд по справі ДТП у якому загинув мій син, всі експертизи доводять, що син не винен, а суди виправдовують убивцю. Постійно дивлюсь вашу передачу, ви дійсно допомагаєте людям. Будь ласка допоможіть і мені знайти правду!! +380675286850
max199613 10.06.2013, 15:27 ответить
какие люди алчные я о аварии где сын депутата сбил 2 человек!им наплевать на смерть близких!!!всё что им надо это деньги!!!цетирую: он даже не подошёл к сбитой а купил воду ипил и т.д денег не дал...хотя стоп он оплатил операцию.частично!!!тоесть нет он оплатил т.к боялся сесть ит.д и т.п ....это у вас близкие родычи нет сожеления вам нужно только лавэ!!
артём 05.09.2012, 17:43 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.