Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Речовий доказ"

Чистильник лісу

15 грудня 2010, 15:35
Дата ефіру/події: Вівторок, 14 грудня 18:30

Злочинця, який жорстоко вбивав парочки закоханих, що ховалися в лісосмузі, щоб зайнятися коханням, не один місяць розшукувала міліція всієї Полтавської області. Вбивця представлявся своїм жертвам як "Чистильник лісу" і нібито карав їх за забруднення природи. Хто ховався за чорною маскою - божевільний маньяк-вбивця чи прагматичний і жадібний грабіжник?

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Хоть бы не врали! Раненый майор кинулся догонять бандита! Ага. Только что говорили, что преступник дерзок, и уверен в себе, прошел спец подготовку. А потом побежал от раненого милиционера... Чушь! Очевидно, что это майор пытался свалить. А Чистильщик его догнал. Неспособны менты на такую доблесть - в прямом бою один на один сражаться с преступниками. Только с добропорядочными гражданами и с забитыми в отделениях и тюрьмах уголовничками. И вся их система розыска построена на стукачах. Вот и здесь, пока кто-то про девок не стукнул - не могли найти преступника.
Влад 18.12.2010, 12:01 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.