Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Речовий доказ"

МММ - Ми можемо багато!

23 листопада 2011, 17:28
Дата ефіру/події: Вівторок, 22 листопада 18:30

Його не чекали, а він прийшов. На початку 2011-го Сергій Мавроді офіційно заявив про створення нового МММ. Тепер вже в Україні. Жодних обіцянок і жодних гарантій. Мавроді з його акціями Мавро віднині живе в мережі і відкрито запрошує приєднатися до фінансової піраміди. Все це називається "Мы можем многое". Чому фінансові піраміди так прижилися в нашій країні і чим все це закінчується? Що повинен знати кожен, хто вирішив закопати свої кровні на полі чудес? Чи виросте завтра обіцяне грошове дерево?

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
ДЛЯ ТЕХ, КТО ТОЛЬКО РЕШИЛ ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ В МММ
Кто решил зарегистрироваться в МММ предлагаю в качестве реферера указать меня. В таком случае мне будет начислен реферал бонус в размере 20% от Вашего первого вклада, 75% которого я Вам верну через месяц (как только он разморозится). Например Вы вложили 1000 USD, мне начислился бонус 200 USD, соответственно через месяц я Вам переведу 150 USD.
Кого заинтересовало, пишите на [email protected]
mrpt.ltd 25.11.2011, 23:31 ответить
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.