Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Новою ведучою підсумкового випуску новин "Головний Свідок" стала Катерина Махонич

18 червня 2014, 13:51
Новою ведучою підсумкового випуску новин "Головний Свідок" стала Катерина Махонич

Ведучою підсумкового випуску програми гострих новин України та світу "Головний свідок" стала Катерина Махонич. Катерина як і раніше залишається ведучою і редактором програми "Ранковий Свідок" на НТН.

"Вже більше двох років я зустрічаю телеглядачів НТН вранці з найгострішими новинами України та світу! Вести підсумкову програму тижня - "Головний свідок" - це можливість не тільки розповісти глядачеві про найважливіші події, а й провести їх аналіз. "Головний свідок" буде не просто інформувати, він допоможе зберегти життя", - коментує своє призначення Катерина Махонич.

"Головний свідок" - підсумкова програма тижня, в якій зібрані найбільш резонансні події тижня - починаючи від катастроф і стихійних лих до дорожніх пригод і соціальних проблем. В ефірі НТН по суботах о 12:00.

Катерина Махонич працює на телебаченні з 2007 року. Професійна ведуча, журналіст і автор програм. З 2012 року - ведуча і редактор програми "Ранковий Свідок" на НТН.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.