Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Меттью Макконахі став найкращим драматичним актором за роль у "Справжній детектив". Прем'єра восени на НТН

23 червня 2014, 16:00
Меттью Макконахі став найкращим драматичним актором за роль у "Справжній детектив". Прем'єра восени на НТН

Меттью Макконахі став найкращим драматичним актором за геніальне виконання головної ролі в серіалі "Справжній детектив" за версією Critics 'Choice Television Awards-2014 Американської асоціації кінокритиків. "Справжній детектив" - став найпопулярнішим і успішним серіалом кабельного гіганта НВО за останні 4 роки. Світову прем'єру подивилися 2,3 мільйона телеглядачів. В Україні прем'єра "Справжній детектив" відбудеться цієї осені на телеканалі НТН.

Перший сезон включає 8 епізодів і оповідає про багаторічне розслідування серійних вбивств у штаті Луїзіана. Оповідання ведеться поперемінно на початку розслідування в 1995 році і в кінці, сімнадцять років по тому. У першому сезоні головні ролі виконали Меттью Макконахі, Вуді Харрельсон, Мішель Монаган, Майкл Поттс і Торі Кіттлз. Серіал планується до випуску у форматі антології - у кожному сезоні буде свій сюжет і дійові особи.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.