Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 1 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

НТН покаже "Демони Да Вінчі"

22 вересня 2014, 14:28
НТН покаже "Демони Да Вінчі"

29 вересня о 22.00 на НТН стартує прем'єра унікального серіалу "Демони Да Вінчі" з Томом Райлі у головній ролі. Це історична фантазія, яка фокусується на нерозказаній історії Да Вінчі, який "винаходить" майбутнє у віці 25 років. Да Вінчі - єретик, спраглий розкрити брехню релігії - вийшов вельми харизматичним і привабливим. Бунтар, що прагне скинути елітарне суспільство. Жестикуляція, міміка обличчя, експресія в поведінці не дають залишитися байдужими нікому. Проникливий, чутливий, при цьому безстрашний, принциповий і чіткий.

У серіалі приголомшлива картинка з безліччю високоякісних деталей і костюмів. Тільки на комп'ютерну графіку по створенню Риму та Флоренції 15 століття продюсери витратили 400 000 доларів.

Автором серіалу виступив Девід Гойєр, сценарист і продюсер таких культових фільмів, як трилогія "Блейд", "Темний лицар" (історія Бетмена), "Примарний гонщик", "Людина зі сталі", "Костянтин", а також "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості ", який планується до ефіру в 2016 році.

"Демони" отримали дві прайм-тайм премії "Еммі". Серіал є першою масштабною співпрацею телекомпаній Starz і BBC.

Перший сезон серіалу "Демони Да Вінчі" включає в себе 8 епізодів, тривалість кожного - 60 хвилин. НТН покаже перший сезон по дві серії одразу.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.