Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

29 вересня на НТН починається показ культового серіалу "Справжній детектив"

23 вересня 2014, 12:44
29 вересня на НТН починається показ культового серіалу "Справжній детектив"

29 вересня о 23.45 (з понеділка до четверга) на телеканалі НТН починається показ найуспішнішого серіалу кабельного гіганта HBO за останні 4 роки - "Справжній детектив" з Меттью Макконахі і Вуді Харрельсоном у головних ролях. Родзинка серіалу - в блискучому дуеті Макконахі-Харрельсон. "Я погодився зіграти в "Справжньому детективі" ще до того, як НВО взялися за зйомки... Настільки вразив мене сценарій, - розповідає Меттью Макконахі. - Сьогодні це одна з найкращих драм на телебаченні навіть порівняно з повнометражним кіно. "Справжній детектив" - це як фільм на 450 сторінок..."

Серіал став володарем премій EMMYS 2014 за найкращу режисерську роботу над драматичним серіалом, а також Critics' Choice Television Awards-2014 (премія Асоціації телевізійних критиків) в категоріях "Найкращий фільм або міні-серіал" і "Найкращий драматичний актор" (Меттью Макконахі).

У 2012 році в штаті Луїзіана повторно відкривається справа про серійне вбивство в 1995 році. Детективи Мартін Харт (Вуді Харрельсон) і Раст Коул (Меттью Макконахі) познайомилися 17 років тому, коли почалося це розслідування, і з тих пір разом полювали за вбивцею. Оповідання буде вестися як у наш час, так і відкотиться назад, у середину дев'яностих.

Згідно із задумом авторів, у кожному новому сезоні головні ролі гратимуть нові актори. Відносно другого сезону відомо, що це буде "жорстка жінка" і "поганий чоловік".

Перший сезон серіалу включає в себе 8 епізодів, тривалість кожного - 60 хвилин.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.