Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

НТН віддав суботній прайм зарубіжним детективам

8 жовтня 2014, 13:09
НТН віддав суботній прайм зарубіжним детективам

Починаючи з 18 жовтня, канал НТН буде щосуботи показувати у вечірньому праймі зарубіжний (тобто не російського виробництва) детектив. 

Суботній показ детективних фільмів і серіалів розпочинатиметься о 19.30.

18 жовтня на НТН також стартує детективний 13-серійний серіал "Копи-новобранці" виробництва США-Канада. Перший епізод вийде в ефір о 21.45.

Серіал розповідає про п'ятьох новобранців, які щойно закінчили поліцейську академію і влаштувались працювати в одне з відділень поліції. "Вони зовсім молоді, і звичайно ж недосвідчені. Але помилок на службі не повинно бути, адже кожен невірний крок може коштувати їм життя".

За відгуками деяких критиків "Копи-новобранці" -  це "поліцейська Анатомія пристрасті". 

Нагадаємо, у новому осінньому сезоні канал НТН анонсував чотири прем'єри серіалів-детективів, які отримали визнання та нагороди найпрестижніших світових телепремій - "Демони Да Вінчі", "Справжній детектив", "Без обмежень", "Криміналісти: мислити як злочинець". У травні телеканал НТН запустив по буднях з 10-ї ранку лінійку "Старий добрий детектив". Таким чином НТН ввів у сітку ще один двогодинний слот зарубіжного детективу.

Таємниці кримінального світу
Таємниці кримінального світу

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.