Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

"Агенти впливу" викрали шахраїв, які працювали від їх імені

7 листопада 2014, 13:29
"Агенти впливу" викрали шахраїв, які працювали від їх імені

Програма журналістських розслідувань телеканалу НТН "Агенти впливу" викрали шахраїв, які вже майже рік вимагають у людей гроші від їх імені. Прикриваючись ім’ям "Агентів" вони пропонували необережним українцям, які залишали свої контакти у соціальних мережах, вирішити їх питання за грошову винагороду. Контактували шахраї з жертвами виключно по телефону, гроші просили перераховувати на банківську карту і на особистий контакт ніколи не йшли. Після перерахування коштів, "рятівники" звісно ж пропадали.

"Після декількох місяців власного розслідування ми зібрали багато інформації і подали серію скарг у міліцію, де ми зафіксували факти зловживання іменем "Агентів впливу". На жаль, поки що ми не маємо від міліції зворотного зв’язку. У програмі і на офіційних сторінках ВКонтакте і Facebook ми активно нагадуємо нашим телеглядачам, як можна звернутися до "агентів" по допомогу і чому не потрібно лишати своїх контактів у вільному доступі,  - розповідає виконавчий продюсер телеканалу НТН Сергій Мамаєв. - Ми звертаємось до всіх телеглядачів: журналісти за свою роботу отримають заробітну платню і не вирішують справ у суді – це справа адвокатів. Тому, якщо хтось вимагає у вас кошти за допомогу "агентів" - це шахраї!"

Журналісти програми "Агенти впливу" подали офіційні заяви про факт шахрайства в міліцію у Львові, Черкасах та Києві. А також звернулися до Генеральної прокуратури.

Звернутися по допомогу до "Агентів впливу" можна, заповнивши невелику анкету на офіційному сайті телеканалу НТН, надіславши листа на [email protected] або залишити повідомлення в розділі "обговорення" на www.vk.com/ntn.agenty та www.fb.com/ntn.agenty.

Побачити сюжет "агентів" з приводу шахрайства від їх імені можна за посиланням.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.