Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

1 грудня НТН покаже прем'єру нового серіалу Люка Бессона "Без обмежень" (No limit)

13 листопада 2014, 14:41
1 грудня НТН покаже прем'єру нового серіалу Люка Бессона "Без обмежень" (No limit)

1 грудня о 22.00 телеканал найкращих детективів світу НТН починає показ прем'єри нового серіалу Люка Бессона "Без обмежень" (No limit). На відміну від "Перевізника" тут Люк Бессон виступив і як сценарист, і як продюсер серіалу.

 Вінсент Лібераті (Вінсент Ебаз) - агент національної безпеки, який звик до гламурного життя спецагента. Однак йому поставили смертельний діагноз, який ставить хрест на його кар'єрі. Щоб взяти участь в експериментальному лікуванні, він приймає пропозицію таємничої секретної організації "Гідра" виконати певну місію. "Гідра" бореться з організованою злочинністю не зовсім легальними методами... Крім того ця місія дає йому можливість бути ближче до своєї дочки-підлітка Лоли і колишньої дружини Олександри, з якою його відносини ще не вичерпали себе...

Кожні дві серії - це одна місія. Сценарії створені в неповторному стилі Люка Бессона - з безліччю трюків, екшену і великою кількістю гумору.

"Без обмежень" - серіал виробництва Франції, телеканал TF1 International. TF1 просив Бессона зняти для них серіал ще в 2005 року. Однак тоді культовий режисер не цікавився телебаченням. Він звернув увагу на телевізійний ринок тільки в 2010 році, коли його компанія EuropeCorp придбала Cipango продакшен, що спеціалізується на телевізійних проектах. "Без обмежень" став першим плодом спільної творчості EuropaCorp Television (колишня Cipango) і телеканалу TF1. Бюджет одного сезону склав близько 9 мільйонів євро, що в середньому на 30% вище, ніж зазвичай витрачає на подібні проекти TF1 і на 50% вище середнього бюджету на серіал у Франції.

 З 1 грудня з понеділка по четвер о 22.00 НТН покаже всі три сезони "Без обмежень" по дві серії поспіль. Всього 23 серії.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.