Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Мекка сучасного мистецтва і стрибки з 27-метрової висоти у новій серії найекстремальнішого тревел-шоу країни "Поїхали!"

5 грудня 2014, 14:03

Більбао, країна басків, яка за останні тридцять років перетворилась на Мекку сучасного мистецтва, приймає "Поїхали!" Тут розташований Музей Гуггенхайма, чиї неповторна конструкція за 170 мільйонів євро і наповнення приваблюють тисячі туристів. Тут є скляний міст і культурно-розважальний центр, зроблений зі старого занедбаного брудного винного погребу. А ще в Більбао проходять змагання з одного з найвидовищніших видів спорту – кліффдайвінгу. За кілька секунд вільного падіння з висоти дев’ятиповерхового будинку спортсмени роблять надскладні акробатичні трюки. У момент падіння драйвер розвиває швидкість до ста кілометрів на годину! Ви побачите, як пірнає український спортсмен Анатолій Шаботенко, який претендує на перше місце! Дивіться найекстремальніше тревел-шоу країни "Поїхали!" в суботу о 14.30 на НТН.

Партнер проекту – компанія HTC.  Ваш персональний фільтр новин у сучасному інформаційному просторі – BlinkFeed. www.htc.ua

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.