Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Телеканал НТН перший у світі покаже третій сезон нового серіалу Люка Бессона "Без обмежень" (No limit)

12 грудня 2014, 15:13
Телеканал НТН перший у світі покаже третій сезон нового серіалу Люка Бессона "Без обмежень" (No limit)

Телеканал НТН перший в світі отримав права на показ третього сезону нового серіалу Люка Бессона "Без обмежень" (No limit). Світова прем'єра піде в ефірі НТН з понеділка 15 грудня о 22.00. Перші два прем'єрні для України сезони йшли в ефірі НТН з 1 грудня.

"Для нас і для всієї України це велика честь - першими в світі отримати права на показ детектива такого високого класу. Ми тільки сьогодні отримали останні дві серії прем'єри з фінального монтажу у Франції. І відразу ж віддаємо на озвучення ", - зазначив генеральний директор телеканалу НТН Олександр Мельничук.

Сюжет третього сезону "Без обмежень" будується на загостренні відносин агента національної безпеки Вінсента Лібераті (Вінсент Ебаз) з його замовником - секретною організацією "Гідра". Його стосунки з дочкою і колишньою дружиною, навколо яких розгортаються драматичні і в той же час комічні події серіалу, отримують нарешті розв'язку.

"Без обмежень" - серіал виробництва Франції та Великобританії. Кожні дві серії - це одна місія. Сценарії створені в неповторному стилі Люка Бессона - з безліччю трюків, екшену і великою кількістю гумору. Бюджет одного сезону становить близько 9 мільйонів євро, що в середньому на 50% більше середнього бюджету на аналогічний серіал в Європі.

Всього в третьому сезоні 8 серій по 50 хвилин кожна. НТН показує традиційно по дві серії c понеділка по четвер о 22.00.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.