Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Телеведучий-викрадач, серійний вбивця-канібал і шпигунські інтриги - герої розслідувань Холмса і Ватсон на цьому тижні

16 лютого 2015, 18:10
Телеведучий-викрадач, серійний вбивця-канібал і шпигунські інтриги - герої розслідувань Холмса і Ватсон на цьому тижні

Дивіться з 16 до 19 лютого у нових серіях "Елементарно".

16.02 22.00

17 серія. "Вуха для Вас"

Відомий телеведучий, підозрюваний в інсценуванні викрадення власної дружини чотири роки тому, отримує посилку з відрізаними вухами дружини і вимогою викупу. Втративши роботу, Лейстред тимчасово живе у Холмса і впадає в депресію, Шерлок і Джоан підтримують його кожен в міру своїх здібностей.

18 серія. "Шукач ракових клітин"

Дослідника ракових захворювань вбивають за допомогою гелію, інсценуючи самогубство. Під підозрою якийсь анонімний викривач недобросовісних вчених. Тим часом, Белл запрошує Джоан і Шерлока відсвяткувати своє повернення до роботи детектива після реабілітації і просить розшукати зниклого свідка жорстокого вбивства.

17.02 22.00

19 серія. "Багато ротів Аарона Колвілля"

Аарон Колвілл - серійний вбивця, що кусав своїх жертв. Він давно спійманий, зізнався у злочинах і убитий у в'язниці. Однак через роки з'являються нові жертви зі слідами укусів точнісінько як у Коллвіля. Джоан бере цю історію особливо близько до серця, так як підозрює свого колегу у свідомому ненаданні медичної допомоги злочинцю.

20 серія. "Немає потреби в порожнечі"

У поліцейському відділку затриманий кишеньковий злодій помирає від сибірської виразки. Холмс і Ватсон шукають терористів, а знаходять шахраїв. Шерлок переживає смерть близького друга, якому не вдалося впоратися з наркотиками.

18.02 22.00

21 серія. "Людина з розсіченою губою"

Давня знайома Шерлока по групі підтримки наркоманів просить знайти її зниклу сестру. Пошуки приводять до ще однієї жертви, пов'язаної з військовими дронами. У цей час Майкрофт Холмс знову з'являється в Нью-Йорку у справах свого ресторану і намагається зблизитися з Ватсон, демонстративно ігноруючи невдоволення брата. Шерлок помічає в ресторані підозрілу активність представника французької мафії, Джоан бере участь у стеженні, що погано для неї закінчується...

22 серія. "Пофарбуй це в чорний"

Джоан загрожує смертельна небезпека з вини Майкрофта. Шерлок і його брат розслідують викрадення списку найзаможніших клієнтів великого швейцарського банку. У справу виявляються замішані начальник служби безпеки банку і АНБ. Відносини між братами Холмс остаточно псуються. Майкрофт виявляється не тим, ким здається.

19.02 22.00

23 серія. "Малюнок кров'ю"

Джоан і Шерлок дізнаються про те, який зв'язок між британською розвідкою і Майкрофтом. Шерлок погоджується розслідувати справу для британської розвідки. І ця справа в підсумку проливає світло на деякі вчинки Майкрофта в минулому і дає привід Джоан зблизитися з ним. У підсумку Шерлок робить спробу врятувати Майкрофта від небезпеки, що йому загрожує.

24 серія. "Великий експеримент"

Шпигунські інтриги розплутуються. Майкрофт прощається з братом і Джоан - він повинен рятувати своє життя. Засмучена цим, Джоан проте планує з'їхати від Холмса. Шерлок, який зробив все, щоб допомогти братові, якого загнали у пастку, просить Джоан залишитися, він готовий на будь-які заходи, щоб вона не їхала.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.