Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 6 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Сьогодні Світовий День CSI

4 березня 2015, 13:41
Сьогодні Світовий День CSI

Сьогодні, 4 березня, оголошений Світовим Днем CSI. Телеканали 140 країн світу, зокрема й НТН в Україні, показуватимуть одночасно серію "Кітті" прем'єрного 14 сезону "CSI: місце злочину" о 19 годині за східним часом. У "Кітті" вперше з'являється Аверлі Райан (Avery Ryan), головна героїня нового спінофф CSI - "CSI: Кібер" (CSI: Cyber). Аверлі грає Патриція Аркетт, володарка Оскара 2015 року. Сьогодні, 4 березня, в США відбудеться прем'єра "CSI: Кібер". У 2015 році також виповнюється 15 років з моменту першого виходу CSI на телеекрани.

Спеціально до Світового Дня CSI виробник серіалу CBS розробив колекційні "пости" з головними героями CSI і всіх його спіноффів для соціальних мереж. Сьогодні сторінка CSI у Фейсбуці має більше 30 мільйонів фанів по всьому світу, а в Твіттері - понад 800 тисяч фоловерів. Сторінки телеканалу НТН у Фейсбуці і ВК також підключаються до цієї всесвітньої акції.

CSI планує потрапити до Книги Рекордів Гіннеса як серіал, який одночасно дивилися найбільше телеглядачів у світі. На сьогодні цей статус належить "Доктору ХТО", який дивилися одночасно в 98 країнах світу на 6 континентах в листопаді 2013 року. 

Прем'єра "CSI: місце злочину" відбулася восени 2000 року з дуже високими показниками телеперегляду, вплинувши своїм стилем на ціле покоління кримінальних драм. Після закінчення 7 сезонів серіал став драмою №1 у світі і заслужив звання "серіал, який дивляться найбільше у світі". CSI став дуже популярною франшизою. На його основі CBS зняв три спіноффи, була випущена серія книг, відео-ігор, а також створена інтерактивна освітня виставка із судово-медичної експертизи "CSI: досвід", яка подорожує всім світом. 

"Коли CSI вперше вийшов на телеекрани, я і поняття не мав, що він стане всесвітньою франшизою, - розповідає Ентоні Зукер, творець CSI франшизи і виконавчий продюсер "CSI: Кібер". - CSI був у Лас-Вегасі, Маямі, Нью-Йорку, а сьогодні разом із "CSI: Кібер" ми будемо подорожувати по всьому світу разом з кібер-злочинами. Я навіть не знаю, як можна найкраще заявити "CSI: Кібер" і відсвяткувати 15-річчя CSI, ніж одночасним переглядом серіалу в усьому світі!"

"CSI вчив нас протягом багатьох років, що докази не брешуть, - розповідає Девід Стапф, президент CBS Television Studios.  - Ми дуже пишаємося, що успіх франшизи мав великий культурний вплив не тільки в США, але і по всьому світу".

"Протягом останніх 15 років CSI був центром телевізійних сіток по всьому світу, - каже Армандо Нунез, президент та виконавчий директор CBS Global Distribution Group. - Ми дуже схвильовані тим фактом, що будемо святкувати ювілей серіалу разом із телеглядачами по всьому світу. Величезне спасибі ліцензіатам, зусиллями яких CSI став одним із найсильніших брендів на телевізійному ринку".

Прем'єра 14 сезону "CSI: місце злочину" йде з понеділка до четверга о 22.00 на телеканалі НТН.

 


Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.