Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

НТН продовжує показ CSI: Лас Вегас - з 9 квітня починається показ 8 сезону

8 квітня 2015, 12:45
НТН продовжує показ CSI: Лас Вегас - з 9 квітня починається показ 8 сезону

Із завтрашнього дня, 9 квітня, телеканал НТН починає показ 8 сезону CSI: Лас-Вегас з Вільямом Пітерсеном в головній ролі. Серіал йтиме традиційно з понеділка по четвер о 22.00.

Особливістю CSI є те, що він не має єдиного сюжету. 8 сезон створювали 23 автори. Це дозволяє насолоджуватися переглядом серіалу знову і знову. Кожна з 17 серій сезону - це, по суті, окреме кіно, де розповідається про розслідування одного-трьох злочинів. Є й наскрізні сюжетні лінії, зазвичай пов'язані з розслідуванням серійних вбивств, а також особистим життям головних героїв.

Цього року "CSI: місце злочину" увійшов до Книги Рекордів Гіннеса як серіал, який одночасно дивилися найбільше телеглядачів у світі. Рекорд був поставлений 4 березня 2015 року у Світовий день CSI, коли глядачі 171 країни світу, зокрема України, одночасно дивилися серіал. Цього року CSI відзначає також 15 років телевізійного ефіру.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.