Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Прем'єра! Серіал "Служба розслідувань" - на НТН

12 вересня 2016, 06:06

У понеділок, 12 вересня, о 15:20 на НТН відбудеться прем'єрний показ французького детективного серіалу "Служба розслідувань", картина йтиме у будні, по дві серії.

Цивілізована Франція здається ідеально благополучною лише на перший погляд. Насправді там вирують пристрасті, скоюються злочини і службам безпеки дістається багато роботи по затриманню бандитів. Найбільш важкими випадками займається спеціальний відділ. Він об'єднує досвідчених слідчих, фахівців судово-медичної експертизи, експертів балістики і комп'ютерних геніїв.

Усі докази буде зібрано, дані розсортовано і вивчено, а особистість бандита встановлена. Потім відбудеться суворий, але справедливий суд. І у злочинця з'явиться достатньо вільного часу, щоб у тиші тюремної камери зрозуміти, де саме він допустив помилку.

Розкриття злочину далеко не завжди складається з погонь, бійок та героїчних затримань. Цей процес швидше нагадує сутичку двох умів, гру інтелектів, де перемагає найрозумніший і найкмітливіший.

"Служба розслідувань"
Оригінальна назва: Section de recherches
Жанр: детектив
Режисери: Жерар Маркс, Ерік Ле Ру, Жан-Люк Брайтенштайн
У ролях: Ксав'єр Делюк, Віржіні Кальярі, Крістель Лабода, Жан-Паскаль Лакост, Камель Бельгазі, Олівія Ланселот, Бернард Монтьєль, Феліс Ду Жю, Лінда Харді
Рік: 2006
Країна: Франція

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.