Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Пограбування

Вибрати дату
RSS

Чоловік знімав з вагонів алюмінієві деталі та здавав на металобрухт

9 грудня 2009, 14:41

Українська залізниця в небезпеці. Одеський злодій на вузлових станціях знімав із вагонів деталі і здавав на брухт. Кольоровий метал шукав магнітом. Чоловік навіть не замислювався, що такі крадіжки можуть призвести до трагедії.

Уперше брак запчастин магістральних конструкцій на Одеській залізниці виявили ще минулого місяця. Потім повітророзподільники зникли аж із шести вагонів. Повідомили правоохоронців. Вони теплим слідом затримали на одній із вулиць молодика з візком: він рухався до найближчого пункту приймання металу.

Володимир Кінда, керівник ЛВ міліції на Одеській залізниці:

- Всего на железной дороге за краткий период времени был совершен ряд краж данных механизмов. Всего 16 воздухораспределителей снято, все они сданы на пункты приема металла. Таким образом, скажем так, нам удалось выйти на незаконные пункты приема металла, плюс задержали и арестовали человека, который занимался кражами данных воздухораспределителей.

Іронія долі: затриманий за професією слюсар-ремонтник. Та за фахом не працював жодного дня, раніше вже відсидів за крадіжки. Звільнившись, брав те, що легко лежить.

Затриманий:

- Я украл воздухораспределители на станции Восточной и Сортировочной. … Чтобы сдать и деньги… Я выбирал только алюминиевые.

Алюміній легкий і дорожчий. Злочинець розпізнавав кольоровий метал за допомоги магніту. До речі, один повітророзподільник коштує залізниці півтори тисячі гривень. Без нього рухомий склад непридатний, а подальше пересування потяга небезпечне.

З Одеси - Оксана Піднебесна, Влад Величко, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.