Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Нові стандарти ДАІ?

6 жовтня 2014, 16:03
Дата ефіру/події: Неділя, 5 жовтня 12:00

Чули анекдот? - Зупиняє ДАІ-шник водія: "Ваші документи, будь ласка". - Той питає: "А що я порушував?" - ДАІ-шник йому: "Ах ти сепаратист клятий!" - і дає водієві в обличчя. Несмішна історія, яка підірвала інтернет. Це Запорізька область. На вимогу працівника Державтоінспекції водій отримав по голові, просто запитавши причину зупинки. Виправдання міліціонера - рівня дитячого садка. Мовляв, у власника підозрілі донецькі номери, і взагалі - часи такі. Хамство, провокації і побиття. От такі вони - будні сучасного ДАІ-шника. Знаєте, цікаво, що радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко працівника ДПС також виправдовує. Мовляв, а що - працівник ДАІ вже не може перевірити багажник? А може там зброя якась була. Ну, водії свого ж одразу - дали здачі. Гаразд, може це нові стандарти, які водіям просто варто вивчити, аби не залишитись покаліченими після розмови із працівниками ДПС? Чи просто свої - значить свої? І плювати вони хотіли на закони. Ми не соромились незручних питань.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Ну "агенты" и прикололи, предъявив публике эксперта в лице Багирова. Какой с этой выскочки эксперт? Дитя системы Януковича он. Это именно этот Багиров участвовал каким то образом в мутках захарченского МВД, будучи там то ли советником, то ли кем то ещё, извините, забыл. По не проверенным данным этот горе-эксперт поднялся с рынка. Сомневаюсь что бы у него вообще было хоть какое то высшее образование. Проверяйте "агенты" своих экспертов.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.