Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Анонси"

Агенти впливу

27 квітня 2014, 12:00
Дата ефіру/події: Неділя, 27 квітня 12:00

Агенти впливу - це програма, у якій репортажі ведуть не просто журналісти. Вони - довірені особи, які проникають в систему. Вони - агенти впливу. Команда досвідчених репортерів здатна проникнути у будь-які ситуації, щоб на власні очі побачити те, про що інші лише здогадуються. Ведучий - Олександр Бондарчук.

Наприклад, протягом декількох тижнів журналістка програми працювала у супермаркеті під виглядом звичайної продавщиці, щоб викрити те, про що говорять всі, але ніхто не бачив: як переупаковують зіпсовані та прострочені продукти, надаючи їм товарного вигляду.

Агенти впливу здатні не тільки змінити ситуацію, що склалася, але й зробити телеглядача своїм помічником, щоб він зрозумів: він також може змінити реальність.

Команда агентів

 

Олексій Лахненко

"Моє життя на телебаченні почалося у 2003 році. Відтоді працював режисером, автором і ведучим телевізійної рубрики в соціально-кримінальній програмі та журналістом. Серед відзнак маю диплом "За вагомий внесок у розвиток українського телебачення". Утім головними своїми нагородами та досягненнями вважаю випадки, коли завдяки журналістському втручанню зміг допомогти конкретним людям у їхньому скрутному становищі. "Не лише справедливо висвітлити події, а й спробувати допомогти" - таке ставленням до роботи, на мою думку, має бути у кожного журналіста".

Марина Борисполець

Народилася в Києві. Закінчила Інститут журналістики КНУ ім. Т.Шевченка. На першому курсі здобула титул "Міс інституту журналістики". Водночас почала працювати на телебаченні. Спочатку - кореспондентом у програмі "Вікна-Столиця" на телеканалі СТБ, далі – в новинах на "Тонісі".Там стала авторкою та ведучою програми "Спецпроект". З 2009 року є кореспондентом програми "Свідок" на телеканалі НТН. В "Агенти впливу" прийшла для участі в журналістських розслідуваннях на гострі кримінально-соціальні теми. "Вірю, що моя робота допоможе розв'язати хоч частину проблем людей, які опинились у безвиході".

Олександр Дем'янчук

"Маю  дві вищі освіти: журналіста та фінансиста. Щоправда, годує тільки перша. За останні тринадцять років випробував себе в ролі газетяра, радійника, рекламіста, працював і в прес-службі. А останні шість років осів на телеканалі НТН у ролі кореспондента програми "Свідок". Щоденна робота допомагає бути в курсі навколокримінальних подій. Тому такий досвід вирішив реалізувати ще й у проекті "Агенти впливу".

 Якщо з вами вчинили несправедливо, ви маєте можливість заповнити аплікаційну форму на нашій сторінці і запропонувати свою тему для розслідування "Агентів впливу". Разом з вами ми покажемо правду і допоможемо позитивно вирішити проблему.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.