Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 6 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На одеському ринку "Сьомий кілометр" зловили банду злодіїв

4 липня 2011, 16:09
Дата ефіру/події: Понеділок, 4 липня 16:09

Банду крадіїв упіймали на відомому одеському ринку "Сьомому кілометрі". Двоє молодиків сміливо пішли на справу, бо перед тим змовилися з ключником і охоронцем. Та щось таки пішло не за планом.

Схопили спритників на місці злочину - вони саме вивантажували з чужого контейнера товар у свою автівку. Встигли вкрасти 10 "баулів" з китайськими джинсами, і вже мали намір рушати, аж тут нагодився патруль.

Олександр Соломаха, керівник відділу міліції на промбазарі "7 кілометр":

- В состав группы входили охранник, который на момент совершения кражи обеспечивал доступ и контролировал периметр в случае появления посторонних лиц, а также в состав группы входил профессиональный ключник, который занимался вскрытием замков.

Коли підозрілих чоловіків попросили показати документи, вони кинулися тікати врізнобіч. Та їх швидко наздогнали. Двох спільників, працівників базару, доправили до відділку. За мовчанку "помічникам" злодії пообіцяли щедру винагороду.

Сергій, затриманий:

- Приехали трое людей, и предложили заработать много денег взамен того, что я закрою глаза, и они будут воровать. С контейнера будут воровать товар.

Схема крадіжки була чітко відпрацьована. До місця злочину прибули мікробусом із підробленими номерними знаками, діяли пізно ввечері. На базарі вже чергував охоронець, а замки за допомоги відмичок відкривав професійний майстер. Узяли штанів на 100 тисяч гривень, увесь товар уже повернуто власнику.

Олександр Соломаха, керівник відділу міліції на промбазарі "7 кілометр":

- По данному факту следственным отделом ОМ на промрынке возбуждено уголовное дело, предусмотренное статьей 185 КК Украины, "тайое похищение чужого имущества", "кража, совершенная по предварительному сговору группы лиц, соединенное с проникновением в хранилище".

Тож тепер спільників разом з організаторами злочину судитимуть.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.