Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 7 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Миколаївщині спіймали педофіла, який поглумився над 3-річною дитиною

20 січня 2012, 16:46
Дата ефіру/події: П’ятниця, 20 січня 16:46

Знову впіймали педофіла. Тепер на Миколаївщині. Там колишній в'язень позбиткувся з трирічної дитинки.

Коли 30-річна молодиця гайнула на гульки, про свою маленьку дочку думала мало. Трирічна дівчинка залишилася ночувати сама. Вже вранці заплакана мала зустріла неньку на порозі.

Тетяна, мати постраждалої дівчинки:

- Вона сказала: "Мама в мене кров. Прийшов, був дядя". І я начала кіпі. Начала бігать. Подзвонила мамі. Кажу, визивай "скору" і ментов.

Сергій Сірацький, заступник головного лікаря Миколаївської обласної дитячої лікарні:

- Ребёнку оказана необходимая медицинская помощь. На сегодняшний день состояние девочки стабильное. Она находится на лечении в нашей больнице.

Тим часом, міліціянти теплим слідом вийшли на раніше засудженого мешканця села. Тридцятиоднорічний чоловік має за плечима два терміни. За вбивство та крадіжку. Вранці він саме відходив вдома від нічної пиятики, коли до нього навідалися оперативники. Чи не відразу молодик зізнався - вночі закортіло любощів. За ними пішов до Тетяни.

Микола Кушніров, керівник Веселинівського РВ міліції:

- Оказалось, ему мало под спиртным подогретым, захотелось ещё чего-то женской ласки. Вспомнил про знакомую. Но её дома не было, оказался ребёнок.

Підозрюваний:

- Был выпивший, пошёл туда и пальцем изнасиловал ребёнка.

- Как себя ребёнок вёл?

- Сначала плакал. Я испугался, ушёл домой.

За збиткування з трирічної дитини чоловікові світить 15 років в'язниці. Матері ж постраждалої радять змінити спосіб життя і краще дбати про доньку, адже поки в неї є реальна перспектива втратити батьківські права.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.