Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Вінниці співробітники спецзагону ДПС "спіймали" власника липових документів

13 березня 2012, 00:01
Дата ефіру/події: Вівторок, 13 березня 00:01

Власника липових документів спіймали й у Вінниці - там попрацювали співробітники спеціального загону ДАІ. А в Києві вони затримали водія, що придбав права за 600 доларів.

"Мазду" без номерних знаків спинили на столичній кільцевій. Замість виправдань 29-річний водій заявив інспекторам: завжди так їздив, і їздитиме далі.

Сергій Щибря, старший інспектор спецзагону ДПС:

- Під час перевірки документів було встановлено, що водійське посвідчення даного водія є підробним, а саме - виготовлене на копіювальній техніці.

Водій зізнався: раніше його вже позбавляли прав за кермування напідпитку. Потім отримав нові й загубив. Але тоді вирішив не гаяти часу на законне відновлення документів. Мовляв, коротший шлях допоміг знайти міліціянт, прізвища якого не пригадав.

Затриманий:

- Все работники ГАИ знают, что у меня такое посвідчення, и я не собираюсь менять на настоящее, я за него отдал 600 долларов.

Сергій Щибря, старший інспектор спецзагону ДПС:

- Згідно даного водія було складено адмінпротокол за керування без державних знаків та без водійського посвідчення. Даним питанням займається один з райвідділів Києва.

А у Вінниці співробітники спецзагону ДПС вполювали іншого власника липових документів. Господар цієї "Шкоди" замість водійського посвідчення показав службове. Відрекомендувався оперативником УБОЗу. Правоохоронці вирішили перевірити зухвальця. Інтуіція їх не підвела.

Юрій Діденко, старший інспектор спецзагону ДПС:

- Згідно висновку спеціаліста, дане посвідчення службове працівника міліції було виготовлено вдома за допомоги принтера.

Буде проводитись перевірка, і людина буде відповідати згідно закону України.

- За словами спецпризначенців ДПС, водіїв із фальшивими документами вони затримують регулярно, тож закликають не випробовувати долі, адже врешті-решт від покарання порушників не рятують ані круті номерні знаки, ані розмахування службовими посвідченнями.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
почему убираетет комментарии?
Федя 13.03.2012, 03:00 ответить
"А в Виннице сотрудники спецотряда ДПС убили другого владельца липовых документов." - Это слишком жестоко.
Федя 13.03.2012, 02:59 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.