Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 11 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Сумах міліціянти захищали мажорів від іхньої жертви

18 квітня 2012, 11:17
Дата ефіру/події: Середа, 18 квітня 11:17

І знову гуляють мажори! Цього разу в Сумах на Великдень вони влаштували в міському парку п'яний бешкет, а до міліції забрали чергового водолаза. Молодики відпочивали поблизу рятувальної станції й розважатися подалися саме туди. Погрожували службовцеві сокирою та кийком, а коли той викликав міліцію, заявили про свої родинні зв'язки з місцевими високопосадовцями. Правоохоронці, що прибули, зважили на інформацію й бешкетників відпустили.

Каменем спотикання між черговим рятувальником водолазної станції й товариством молодиків став туалет. Бо в центрі Сум, у парковій зоні, немає більше жодної вбиральні. Тож коли відпочивальники просилися - службовець не відмовляв. Та коли ввечері до нього завітала дружина, він присів повечеряти й зачинив туалет. Це й не сподобалося п'яним гулякам.  

Олексій Масюченко, водолаз-рятувальник:

Один из нападавших выхватил топор, который лежал у нас на лавочке, нам показалось, что они могут ним воспользоваться. Это была угроза жизни моей жене, мне. После этого, у нас лежал нож на столе, я побоялся, что они могут воспользоваться и им. Я убрал нож и при этом вызвал милицию.

Юлія Масюченко, дружина водолаза:

- Это было жутко страшно… Разъяренные глаза этих ребят. Мы с моим братом успокаивали обоих, ребята, давайте решим мирно, святой праздник, не нужно никаких конфликтов. Этот молодой человек в черной куртке продолжал угрожать, мол вызывай, вызывай, тебе будет хуже, потому что ты не знаешь, с кем связался. 

Один з молодиків назвався сином колишнього керівника обласного управління МВС, інший - родичем посадовця. Сокирою хлопці замахнулися, та останньої миті передумали. Замінили її на гумового кийка. Не побоялися жбурнути у спину водолазові шампура, та, на щастя, не влучили. Врятувати від п’яного товариства, здавалося б, мав черговий наряд міліції. Та ба!

Олексій Масюченко, водолаз-рятувальник:

- Они отозвали милицию в сторону, милиция с ними переговорила, а никаких действий она не предпринимала. Эти парни отказались ехать на освидетельствование, хотя находились в состоянии алкогольного опьянения, они сели в автомобиль свой и их отпустила милиция. Меня забрали.

У водолаза-рятувальника у крові не знайшли алкоголю. Втім, у відділку його протримали до півночі. Заяви не взяли, свідчень самовидців навіть не питали. Щоправда, сьогодні в міліції ставлення до інциденту інше.

Ельвіра Біганова, керівник відділу УМВС України в Сумській області:

- По даному факту призначена перевірка, протягом 10 днів співробітники міліції опитають кожного фігурната і приймуть законне рішення. Я хочу запевнити, що перевірка буде об’єктивною і також буде дана оцінка професійним діям самих співробітників міліції.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.