Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Криму алабаї напали на людину

14 січня 2013, 22:03
Дата ефіру/події: Понеділок, 14 січня 22:03

Напад алабаїв. У Симферополі чоловік приїхав до крамниці, розташованої у приватному будинку, та не встиг вийти із автівки, як на нього накинулися два велечезних пси.

Сталося все в Київському районі міста. Молодик приїхав власним "Москвичем", аби придбати запчастини у крамниці, яка розташована у приватному будинку. Щойно зачинив машину, з сусіднього подвір'я вискочили й накинулися двоє велетенських псів.

- До ворот еще не дошел метра четыре, и выскочили собаки.

Якби не випадковий перехожий, трагедії не уникнути б. Тварини вже повалили водія на землю і почали шматувати його, а запах крові лише посилював їхню лють.

- Шел мимо, слышу крики.

- Удалось отбить или как?

- Отогнать.

Чоловік відігнав собак, потім переніс пораненого в машину й викликав міліцію та швидку.

Богдан Ісаєв, керівник травматологічної поліклініки м. Симферополя:

- Доставлен был больной со множественными укушенными ранами верхних и нижних конечностей, волосистой части головы. Всю необходимую помощь согласно инструкции по оказанию помощи при укусах животных ему оказали.

Зараз постраждалий у лікарні. Його життю нічого не загрожує. Власник собак - а це були алабаї - не заперечує, що саме його пси накинулися на людину, але й не почувається винним.

- Я пошел ужинать, собак спустил во дворе, бегают. Калитка закрыта. Сосед мне звонит, говорит, у тебя собаки на улице. Как, что? Видно, он подошел. Я не знаю, что он делал. Что я могу сделать. Я сижу за столом. Я же не буду каждые 5 минут следить, кто там за забором лазает.

Тепер інцидент розслідує міліція. Тривають експертизи стану здоров'я постраждалого.

Ольга Богославська, в.о. керівника сектору ГУ МВС України у Криму:

- По результатам проверки и экспертизы будет принято решение в соответствии с действующим законодательством. Сейчас также решается вопрос о привлечении хозяина собак к административной ответственности по ст. 154 КоАП - нарушение правил содержания собак и кошек.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.