Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Чернівцях живе унікальний пес

23 квітня 2013, 01:09
Дата ефіру/події: Вівторок, 23 квітня 01:09

Він - найвідоміший пес України, й живе в Чернівцях. У нього власні сторінки в соцмережах, а нещодавно знявся у фільмі. За кілька років паркурник Трет став зіркою Інтернету й телебачення. Завдяки своїм надзвичайним здібностям собака здобув багато прихильників у всьому світі.

Трет - пес-паркурник. Стафордширський тер'єр легко долає всі перешкоди на своєму шляху. Для нього перескочити будь-який бар'єр  - звична справа. Він, мов кіт, вилазить на дерева, без великих зусиль перестрибує через кількаметрові споруди. 

Власник паркурника - Євген - розповідає: свої неабиякі вміння Трет продемонстрував ще в шестимісячному віці. Тоді пес подолав страх висоти і показав, що він - незвичайний собака.

Євген, власник собаки:

- Для его роста - это просто такая высота была, довольно таки очень большая, и если бы он оттуда упал, он мог бы даже получить травму. Он на свой страх и риск залезл на тумбочку, а потом на холодильник.

Свого унікального пса Євген придбав на пташиному базарі. Обирав чотирилапого разом з найліпшим другом.

Руслан, приятель власника пса:

- Взяли, начали за ним ухаживать, а потом думаем - ему же имя нужно. Ну и мы начали думать. Нас двое, мы два лучших друга, и как же его назвать? Вот придумали. Полное его имя вообще - третий. А Трет - это сокращенно, вот он третьим нашим другом стал, так сказать, лучшим.

Минуло шість років, тепер пес - зірка. Він знявся в десятку рекламних роликів, а нещодавно навіть став одним з головних персонажів російського фільму. Його хочуть побачити в Швеції, Італії, США та Великій Британії. У нього з'явилися послідовники.

Євген, власник собаки:

- Как такового собачьего паркура не было в природе - именно Трет дал это направление, и сейчас это и в России, и в Украине, и во многих странах за рубежом начали подхватывать это.

Щоб інші собаки могли навчитися Трет-стайлу, Євген розробив відеокурс. Його незабаром представлятиме в Італії. Туди запросили незвичного чернівецького пса-паркурника на показові виступи.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.