Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Рівному в ДТП загинув інспектор ДАІ

4 листопада 2013, 22:41
Дата ефіру/події: Понеділок, 4 листопада 22:41

24-річний інспектор ДАІ загинув у ДТП в Рівному. Він потрапив під колеса автомобіля, кермував яким 19-річний юнак. Після удару машина кількадесят метрів тягла правоохоронця, потім врізалася в паркана й заїхала на приватне подвір'я. За збігом обставин, там мешкає дідусь загиблого.

Того фатального дня Віктор патрулював неподалік рідного села Обарова. Звільнився о сьомій вечора й подався додому. Як з'ясували, ДАІвець перетинав дорогу поза переходом. Там інспектора і збив легковик. Після потужного удару машина ще тягла правоохоронця, потім протаранила паркана приватного обійстя й заїхала на подвір'я. Тут мешкає дідусь міліціянта. Господар першим і натрапив на загиблого онука. 

Борис, дід загиблого:

- Почули удар, як почули цей удар, то посхвачувались. Я взяв фонарика, в чому вспів одівся. Тут вже машина стояла тут в дворі, а він лежав там. Я пішов посвітив, вроді бачу, як він. Я ще не вірив. Я ще подзвонив до нього, в нього вже телефон не відповідав.

19-річний водій Нісана з травмою очей потрапив до лікарні. Рідні загиблого припускають: юнак перевищив швидкість.   

Олександр, брат загиблого:

- Там швидкість була така - десь кілометрів 120-130. 60-70 кілометрів в населеному пункті так не вивалиш. Тут все було в крові, як зачепила там, то аж сюда дотягнула.

Колеги інспектора кажуть: Віктор пропрацював у ДАІ лише місяць. Перед тим служив у спецпідрозділі "Грифон".

Олена Дудко, співробітниця УМВС України в Рівненській області:

- Чоловік працював на посаді інспектора Державної патрульної служби ВДАІ міста Рівне. Перебував поза службою, без табельної вогнепальної зброї. Наразі автомобіль, причетний до скоєння ДТП, знаходиться на штрафмайданчику міста Рівне.

За фактом смертельної ДТП в міліції розпочали кримінальне провадження. Зі смертю ДАІвця втратили годувальника молода дружина і двоє дітей. Меншому малюкові - лише два тижні.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.