Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Сумщині повісилася студентка

5 листопада 2013, 23:36
Дата ефіру/події: Вівторок, 5 листопада 23:36

17-річну студентку знайшли в зашморзі у Глухові на Сумщині. Жодних ознак насильства на тілі, передсмертна записка в кишені та аватарка нареченої з розбитим серцем у соціальній мережі. Міліція певна - все це свідчить про те, що дівчина сама вкоротила собі віку. Утім, родичі й подруги першокурсниці переконують: причин для страшного вчинку не було.

За два місяці навчання п'ятеро дівчат дуже зблизилися. Мріяли про майбутнє, ходили на пари, разом їх прогулювали. Усі - не тутешні, тож хотіли подивитися на всі місцеві пам'ятки. Та чи не найбільше - на Київську браму. Вже потім подруги дізналися, що Наталя подалася до арки сама.

Ганна, подруга загиблої:

- Она разговаривала со своим парнем по телефону и ему сказала как раз - я иду туда, где ни разу не была.

Останні слова стали фатальними в її житті. На незнайомій вулиці, що починається якраз від історичних воріт, дівчину знайшли наступного ранку. У зашморзі з шарфа і запискою з вибаченнями в кишені.

Петро Рибалко, заступник керівника Глухівського МВ міліції:

- Механізм, що, як вона залізла на дерево, як вона ту гомілку поцепила, ту мотузку, це все дуже перевірено в ході досудового слідства,  але на даний час поки все підтверджує те, що вона покончила життя самогубством. Скоріше за все, в такому юному віці - нещасне кохання.

Та однокурсниці розповідають, Наталка планувала весілля наступного літа, а таємничість була їй не властива. 

- Все было нормально, она немножко переживала за то, что там с учебой было трошки плохо, там с парнем поссорилась, но так насчет этого она никогда не заморачивалась.

Вікторія, подруга загиблої:

- Она всегда была в хорошем настроении, она всегда улыбалась, была приветливой.

Не помітив суму й рідний дядько, коли того вечора розмовляв з небогою.

Василь, дядько загиблої:

- Все нормально было, девочки ужинали, смеялись, блин, хохотали, и через 2 часа это сделать, ну так не бывает.

Батьки певні, розслідування ще виявить факти, які вкажуть на причину загибелі доньки.

- Вот сотворила суицид, на какой причине, на каком основании, может, какие-то наркотики в крови обьявлятся, может, еще что-то, может, шо-то вкололи, может, шо-то подсыпали в кофе. Кто-то вызвал ее, дело в том, что много таких вопросов, на которые нету ответов.

Дивно ще й те, що кілька років тому на цій самій вулиці вже був схожий випадок: також повісилася дівчина - першокурсниця Глухівського педуніверситету.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.