Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 6 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Одесі підмінили винного в ДТП

6 листопада 2013, 22:38
Дата ефіру/події: Середа, 6 листопада 22:38

Резонансна ДТП в Одесі. Бентлі на смерть збив 23-річного юнака, який перебігав дорогу в забороненому місці. Але й авто мчало зустрічною. Від удару перехожий загинув миттєво, а машину відкинуло на тротуар. Її водій вибрався з салону, оглянув свій транспорт і спокійно пішов з місця ДТП. А вже за кілька годин, зі слів свідків, на його місце сів інший.

Трагедія сталася о першій дня на Миколаївській дорозі на реверсній смузі. Останні кроки 23-річного Євгена Бурдейного зафіксував відеореєстратор однієї з машин. Юнак вирішив скоротити шлях і намагався перебігти дорогу в забороненому місці. На двох смугах утворилися тисняви. Їх хлопець перетнув. Коли побачив, що машини в зустрічному напрямку стоять перед світлофором, побіг.

Шоковані побаченим водії кинулися до пішохода. Він ще дихав, але за кілька хвилин помер. Кермувальник Бентлі до збитого так і не підійшов: оглянув пошкодження автівки й подався з місця аварії. Далі, кажуть свідки, коїлося щось дивне. Замість водія, якого вони бачили, до машини наблизився інший чоловік. І заявив, що саме він сидів за кермом.

Василь Киселиця, свідок:

- Этот мужчина появился, по-моему, БМВ приезжало и его привезло. Да здесь много людей, видели. И все выходили, смотрели и говорили: нет, это - не тот.

Альберт Восканов, свідок:

- Человек, который выходил и который представился водителем, был не он. Это два разных человека, конечно.

У міліції кажуть: версію про двох фігурантів розглядають. Проте головний підозрюваний у провадженні водій, який з'явився після ДТП.

Любов Гордевська, заступник керівника ГУ МВС України в Одеській області:

- Машина с февраля текущего года находилась в одном из автосалонов, стояла на продаже. По свидетельским показаниям следствие  сегодня распологает информацией о том, что автомобилем на момент совершения ДТП управлял один из сотрудников автосалона.

Згодом містом поповзли чутки, що дороге авто належить депутатові Одеської міської ради Генадію Чекіті. Проте, сам народний обранець у телефонній розмові від Бентлі відхрестився.

Генадій Чекіта, депутат Одеської міської ради:

- Машина никогда не принадлежала лично мне. Я достаточно точно ответил на вопрос? Да. Вы понимаете, то означает - принадлежала. На сегодняшний день к этому ДТП вообще не имею никакого отношения.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження. Рідні загиблого Євгена Бурдейного, який за місяць мав одружитися, сподіваються на одне: покарають справді винного.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.