Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Відомий співак попав у ДТП

8 листопада 2013, 22:20
Дата ефіру/події: П’ятниця, 8 листопада 22:20

У ДТП потрапив український співак і композитор Тарас Петриненко. На жвавому столичному перехресті його позашляховика протаранив Джип Черокі.

Олександр, свідок:

- Джип Чероки ехал в сторону проспекта Бажана, а Наварра выезжал с Княжого Затона. Видимо, не успел проехать и Джип вьехал ему в бок.

Скрегіт гальм, потужний удар металу об метал, і японський позашляховик догори колесами на тротуарі. Поряд - потрощений  багатотонним рикошетом Фольксваген. 

- Они зацепили уже Фольксваген Пассат, который стоял на светофоре и ждал свой сигнал. Наварра перевернулся уже от этого удара.

За кілька хвилин стає зрозуміло - аварія зіркова. У перекинутому Нісанові - народний артист України Тарас Петриненко. Завдяки подушкам безпеки на співакові ані подряпини. Відбулися переляком і інші водії - учасники ДТП.

Водій Фольксвагена:

- Стоял Ниссан - он пропускал весь поток, который шел по Днепровской набережной. Джип проскакивал на желтый на большой скорости. Ниссан первый тронулся, думал, что успеет проскочить перед Джипом, и не успел. Я даже не могу представить, как получилось, что через меня перелетели эти две машинки.

Менше пощастило пасажирці Фольксвагена - жінка дістала кілька синців і забила голову. Медики надали їй першу допомогу, від ушпиталення постраждала відмовилася. Деталі автопригоди намагаємося дізнатися з перших вуст, та ба. Спілкуватися з журналістами зірка естради не хоче.

- Ви, напевне, розповісте, як усе було, хто звідки їхав.

- Я зараз не буду нічого розповідати.

- Та два слова, якщо ласка.

- Не чіпайте мене!

Під час спілкування з правоохоронцями водії позашляховиків як один твердили - їхали кожен на свій "зелений". Тож хто винен в автопригоді - з'ясовують правоохоронці.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.