Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Донеччині власник агресивного пса мститься батькам жертви

20 листопада 2013, 00:25
Дата ефіру/події: Середа, 20 листопада 00:25

Невгамовний сусіда. Чоловік побив вікна рідним 5-річної дівчинки, яку влітку мало не пошматував його бійцівський пес. Чотирилапого приспали, а компенсації батьки покаліченої дитини так і не отримали.

Тихий вечір дідуся та бабусі 5-річної Марійки біля блакитного екрану перервав дзенькіт скла.

- Я спугалася і лежала на полу. Бах-бах-бах. Эта вылетела туда, а та осталася в комнате, а эта зацепилася за тюль, а там наскрізь розбиті. И вот, и там же ж побиті.

Затримати гарячим слідом нападника правоохоронцям не вдалося. Та постраждалі твердять - знають злочинця. Люди певні - побив вікна власник бійцівського пса, який влітку напав на їхню доньку. Після того інциденту собаку приспали.

Євген Бобрович, родич постраждалих:

- Звонит бабушка и кричит: Дима нас пришел убивать. Кричит: щас буду вас стрелять и убивать! Я со второго телефона вызвал милицию и сам себе такси. Сюда приехал я, и милиция стояли впереди, и мне сказали: Дима только что сел в машину и уехал. Мы его видели.

Олена Рудченко, співробітниця Артемівського МВ міліції:

- Группа предприняла меры по задержанию и установлению. Однако, он уставлен и задержан не был по-горячему.

Родичі постраждалої родини розповідають: бешкетник залякав мешканців усієї вулиці.

Євген Бобрович, родич постраждалих:

- Здесь по улице он угражал соседям попалить дома, так же само здесь дедушке с бабушкой кричал - повырезаю языки, я вам тут попалю хаты.

Про серпневу історію нагадують подряпини на обличчі дівчинки. Компенсації від власника пса сім'я так і не отримала. Згадати події того дня, як і зустрітися господар чотирилапого не виявив бажання.

Дмитро Сменов, власник пса:

- Вы что, вообще дебилы, или что? Я вообще не живу там, на этой улице, и не нахожусь в Артемовске. Вы больные там все, или че? Или вы меня за эту собаку до сих пор будете дергать?

Тож, хто саме побив вікна у хаті, правоохоронці ще з'ясовують. Тоді як постраждалі вже бояться вночі засинати.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.