Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Одесі людину вбили... помилково

22 листопада 2013, 00:22
Дата ефіру/події: П’ятниця, 22 листопада 00:22

Безглузда смерть. 26-річного мешканця Чернівецької області зарізали в центрі Одеси за нецензурне слово. Чоловік гучно висловився про свого зламаного мобільного телефона. Образливу тираду сприйняв на свою адресу гурт нетверезих студентів.

Убивство скоєно на вулиці Новосельського о п'ятій ранку. Саме тоді повз студентський гуртожиток ішло двоє мешканців Чернівецької області, що приїхали до Одеси шукати роботи. Раптом в одного з чоловіків задзвонив телефон. Під час розмови апарат вимкнувся. Кілька нецензурних слів гучно пролунали в нічній тиші. Купка нетверезої молоді сприйняла їх на свою адресу й кинулася з кулаками. Камера спостереження зафіксувала початок бійки. Потім один зі студентів, чужоземець, вихопив ножа.

Затриманий:

- Я взял нож. Для самозащиты. Чтобы они убежали. А они не убежали. В одного попал. И, оказывается, в сердце попал нож. И потом я убежал. Я думал - не сильно попал.

Кинувши пораненого посеред вулиці, нападники втекли. Чоловік до приїзду швидкої не дожив. Підозрюваного в убивстві правоохоронці затримали вже за добу. Тепер він у СІЗО.

Сергій Іващенко, заступник керівника Портофранківського РВ міліції м. Одесі:

- По данному факту начато уголовное производство по признакам статьи 115 ч.1: "Умышленное убийство".

Затриманий зізнається: тієї ночі випив мало. Тільки чарку горілки та пляшку пива. А що його удар був смертельний - дізнався наступного дня від приятелів. Відтоді, каже, втратив спокій.

Затриманий:

- Сейчас, когда ложусь спать, закрываю глаза и вспоминаю, как он упал вот так...

Тепер нездержливого студента позбавлять волі. Можуть посадовити на п'ятнадцять років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.