Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Харківщині юнак забив молотком горілчаних друзів

23 листопада 2013, 00:16
Дата ефіру/події: Субота, 23 листопада 00:16

Застілля закінчилося кривавими розбірками на Харківщині. Оскаженілий від випитого 17-річний юнак забив до смерті молотком двох чоловіків. Ще двох поранив, вони змогли втекти. Коли хлопець протверезів, пояснити, чому таке скоїв - не зміг.

Того дня чаркувати на цьому подвір'ї почали ще зранку. Пив батько з синами, заходили сусіди - дізнатися, скільки було учасників застілля, тяжко. Коли спиртне закінчилося - пішли до покинутої військової частини, що неподалік. Вкрали металеві двері, здали на брухт, купили самогону. Саме коли частина товариства подалася по добавку, 17-річний юнак і напав на горілчаних друзів.

Ігор Сенчук, заступник керівника ГУ МВС України в Харківській області:

- Берет молоток, берет еще тупой предмет, беспорядочно наносит телесные повреждения первому - хозяину этого дома, который скончался на месте происшествия, у себя на кровати. Второму - гражданину, который скончался в карете медицинской помощи.

Третій постраждалий із проламаною головою дивом зміг утекти. Нині він у лікарні - загрози його життю вже немає. На четверту жертву оскаженілий юнак напав на території військової частини і тричі вдарив у горло.

Євген, постраждалий:

- Я встал - у меня кровь… Сначала выплеск один, потом я начинаю бежать - у меня выплеск второй. И я падаю, короче, на колени и закрываю горло, зажал руками и пошел домой.

Нападника правоохоронці затримали за кілька годин після кривавої бійні. Він ховався під ліжком у сусідів.

Сергій Сальтевській, помічник керівника Чугуївського РВ міліції:

- Лицо установлено, дело считается раскрытым. Но необходимо соблюсти все процедуры по криминальному процессу. Провести все экспертизы, следственные действия, допросы, очные ставки и тому подобное. Вина должна быть доказана полностью. И лишь тогда дело будет направлено в суд.

Затриманий юнак ніде не навчався, постійної роботи не мав, з однолітками не приятелював. Більше сидів в інтернеті. І пиячив - на рівні з дорослими. Співмешканець його матері розповідає - завджи спокійний хлопець ставав агресивним лише після чарки.

- Ему стоит немножко подпить, и он начинает чудить. 

Затриманого судитимуть за подвійне вбивство і замах на ще одне людське життя. Та поки 17-річному підозрюваному призначили психіатричну експертизу.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.