Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Кривава вендетта під Одесою

26 листопада 2013, 12:15
Дата ефіру/події: Вівторок, 26 листопада 12:15

На Одещині давня ворожнеча між двома сім'ями переросла у відкриті бойові дії. Результат - проламаний череп і кілька кримінальних проваджень.

Б'є, катує, погрожує. На сільському майдані Успенівки зібралися жертви однієї людини - місцевого фермера Олександра Малюкіна. Історії розповідають жахливі.

Тетяна Аксьонова, мешканка селища Успенівки:

- Мы ему просто с мужем сделали замечание, чтоб он этого не делал. На что он избил меня, мужа на глазах у моих детей. Сын вот старший говорит: Мама, ты лежала без сознания. А он держал тебя за руку и бил меня. Продолжал бить.

Ганна Федорівна Лізан скаржиться: її шістнадцятирічного онука та ще одного хлопця фермер звинуватив у підпалі своєї маслобійні. Вивіз за село й мордував.

Ганна Лізан, мешканка селища Успенівки:

- Мого збивав, челюсть висіла, кров з рота текла. Потом він бере їх в машину і привозить додому, закриває на замок у подвал.

У суді справу про катування розглядали півтора року. Олександрові Малюкіну дали три роки умовно. І ось нова жертва - тридцятичотирирічний Семен Хлюстин із проламаним черепом опинився в реанімації.

Людмила Хременко, родичка постраждалого:

- Состояние стабильно тяжелое. Тяжелая черепно-мозговая травма. Размозжение лобних долей. Какая динамика будет: речь, память, моторные функции - прогнозов нам никаких не дают.

У Олександра Малюкіна на те, що коїться, свій погляд. Каже: на селі - мафія. Семен Хлюстин разом із друзями тероризував усіх навколо.

Олександр Малюкін, мешканець селища Успенівки:

- Не мирюсь с этим делом. Один, как Робин Гуд, восстал вот и борется.

Робін Гуд впевнений: захищав слабкого. Адже бачив, як Хлюстин з трьома односельцями знущалися з його кума.

Віктор Чикмаров, мешканець селища Успенівки:

- Сняли штаны, сигаретой прижгли задницу. После этого начали бить, в машину тянуть.

Напівоголеного чоловіка закрили в багажнику. Звідти він подзвонив і викликав допомогу. Далі була загальна бійка. Кожна сторона наголошує - першими вдарили супротивники. Найбільше за всіх дісталося Семенові Хлюстину. Його, зі слів друзів, довго гамселили по голові.

Олександр Варналій, мешканець селища Успенівки:

- Его там ногами били. Я хватанул за руку: Что вы делаете. И начали меня. Храпел он сильно, я аж испугался.

Олександр Малюкін навпаки, каже: Хлюстина ніхто не бив. Перелам черепа - випадковість.

Олександр Малюкін, мешканець селища Успенівки:

- Ну это был чистый несчастный случай. Он был пьяный, это могут медицинские работники подтвердить. Замахнулся и равновесие не удержал. Занесло - ударился.

Правоохоронці впевнені: в цьому конфлікті правих немає. Усі учасники бійки були п'яні, жоден не викликав міліції. Натепер розпочато три кримінальні провадження. І це ще не кінець.

Олександр Харлаш, керівник Саратського відділу міліції:

- Первоначально материалы были возбуждены по статье 125: Нанесение легких телесных повреждений. Проводятся экспертизы и по их результатам тяжесть квалификаций будет меняться. Очевидно, что будут возбуждены производства по незаконному лишению свободы и, возможно, грабежу.

Міліціянти наголошують: конфлікт між двома кланами на селі має давнє коріння. Проте вперше через нього може померти людина. Тож звертаються з проханням до всіх мешканців Успенівки: схаменутися.

Іван Хлюстин, батько постраждалого:

- Выздоровеет он. Если он был виноват, нехай его судят по закону.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.