Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 7 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Нікополі рецидивіст вбив школярку

11 грудня 2013, 23:43
Дата ефіру/події: Середа, 11 грудня 23:43

Колишній в'язень зухвало вбив школярку на Дніпропетровщині. Тіло бідолашної, що езникла наприкінці листопада, знайшли за десять днів по тому за сім кілометрів від Нікополя у стічному каналі.

Лихо у звичайну Нікопільську родину Міценків постукалося останнього дня осені.

Сергій Міценко, батько зниклої дівчинки:

- Уважаемые граждане! Прошу помочь и оказать содействие в розыске моей дочери, которая ушла 30 ноября, в 9 утра из дому и до сих пор не вернулась.

Того ранку 15-річна Ірина подалася до репетиторки, яка мешкає за кількасот метрів. До оселі вчительки школярка-красуня так і не дісталася. Неповнолітню почали шукати ледь не всім містом. Фото дівчинки показали по телебаченню.

Віктор Бабенко, керівник ГУ МВС України у Дніпропетровській області:

- Проверяли все подвалы, чердаки, погреба и велась очень серьёзная работа во всех направлениях.

За кілька днів після зникнення на одній з волоцюжок правоохоронці побачили закривавлену куртку Ірини. Нова власниця одягу повідомила, що знайшла його на смітнику. А 10 грудня в поле зору міліції потрапив раніше засуджений за наркотики 35-річний чоловік. Він мешкав у тому самому під'їзді, де й репетиторка. Підозрюваного затримали, а вже незабаром він зізнався - дівчинку вбив. Нелюд розповів - побачив школярку на східцях, коли ремонтував вхідні двері. За мить у голові визрів жорстокий план.

Віктор Бабенко, керівник ГУ МВС України у Дніпропетровській області:

- Нанёс ей удар в область головы. Труп затащил к себе в квартиру, в итоге там её задушил окончательно. Труп связал, упаковал её в сумку, завернув предварительно в клеёнку, одеяло, и спрятал под кроватью.

Злочинець зняв з убитої годинника, золоті сережки, які потім здав до ломбарду, й зачаївся на кілька днів. Потім у таксі завіз тіло за сім кілометрів від Нікополя.

- Там находилась их дача, и сумку вместе с трупом бросил в сточный канал.

Закривавлене тіло бідолашної дитини знайшли у вказаному бузувіром місці. Чи скоїв нелюд ще й зґвалтування - мають з'ясувати судово-медичні експерти. Нині провадження кваліфікують як навмисне вбивство з корисливих мотивів. Колишній наркоман може дістати до 15 років ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.