Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 7 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Шокуюче дорожнє відео

27 грудня 2013, 00:11
Дата ефіру/події: П’ятниця, 27 грудня 00:11

Водій під вантажівкою, автобус, який збиває подружжя, й відкритий капот на шаленій швидкості. Приголомшливі кадри дивіться у щоденній добірці.

Капот перед очима. Водієві, що мчить дорогою, не пощастило. Чоловік від переляку миттєво втрачає кермування автівкою, вона врізається в інші легковики на великій швидкості.

***
Кінцева зупинка - стіна крамниці. Таким маршрутом мчить автобус на відео. Ламаючи дерева наче соломинки, транспорт таки зупиняється. А ось люди, що були у крамниці, виходять, дивляться на аварію й перелякані повертаються назад. Чому б не допомогти?

***
Й інша страшна аварія з громадським транспортом сталася на переході в Росії. Подружжя рушає просто перед автобусом. Автобуса розвертає й відчуття, що шанси вижити - мінімальні. Та все буде гаразд. Пенсіонерів доправили до лікарні із забиттями.

***
І насамкінець кадри ще однієї жахливої аварії. Машини таранить вантажівка. Вона з водієм, проте він не за кермом, а під багатотонкою. Запитаєте, як це сталося? Коли водій вибрався з вантажівки, вона рушила й збила його. Та диво - чоловік живий, не тривожтеся.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.